Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Welkom op de site van Volksuniversiteit Het Groene Hart.

Laatste nieuws...

Het nieuwe cursusprogramma voor het voorjaar is klaar! We hebben voor 2021 een gevarieerd en bijzonder leuk cursusprogramma samengesteld. Samen leren voor je plezier en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal. Klik hier voor de brochure.

Ons kantoor is weer geopend en je kan met al jouw vragen over de cursussen terecht bij onze administratie. Klik hier voor meer informatie.
Helaas is het nog niet mogelijk om de cursussen klassikaal te geven. We hebben daarvoor een tijdelijke oplossing en geven een aantal lessen online via ZOOM.

De reacties op de lessen en lezingen in deze digitale klas zijn positief. Afhankelijk van de ontwikkelingen in verband met Corona gaan we zo snel als het weer verantwoord is de lessen klassikaal geven.

Wist je dat de Volksuniversiteit Het Groene Hart een non-profit organisatie is die geheel gerund wordt door vrijwilligers? Daarom kunnen we de cursussen aanbieden voor een betaalbare prijs. De lessen worden gegeven door professionele docenten waarbij op een plezierige manier samen leren centraal staat! 

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws of hou deze website in de gaten