Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1559W

Straatfotografie

Straatfotografie
Cursuscode: HVT1559W

Tijdens deze workshop krijg je eerst anderhalf uur theorie en basiskennis over straatfotografie en aansluitend gaan we de straat op om de theorie in de praktijk toe te passen. Tijdens de cursus komen zaken aan de orde wat wel en niet mag, welke camera-instellingen je kunt gebruiken en op welke manieren je (onopvallend) te werk kunt gaan. Voor deze workshop heb je minimaal kennis van de werking van je camera en basiskennis nodig. Eventueel kun je  ook deelnemen met je smartphone wanneer je hier goed mee om kunt gaan, anders raden we je aan eerst de cursus 'Beter fotograferen met je mobiel' te volgen.

Dinsdag 6 april 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:00
Prijs: € 38,00
Dhr. A.W.O. (Arjan) van der Beek

Mee te brengen door cursist: Systeem- of spiegelreflexcamera, met standaard- of groothoek lens, volle accu; pen en papier.

9:00 - 12:00
Locatie: Het Klooster (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.W.O. (Arjan) van der Beek
A.W.O. (Arjan) van der Beek
Arjan van der Beek is een gedreven, zelfstandige fotograaf. Hij fotografeert meer dan 40 jaar, heeft de vakopleiding aan de fotovakschool gevolgd, fotografeert professioneel bruiloften en uitvaarten. Daarnaast gaat hij, op fotografisch vlak, geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn website : www.arjanvanderbeek.com